Milla Alftanin upea vapaa-ajankoti

Milla Alftanin upea vapaa-ajankoti

Sisustussuunnittelija ja mediapersoona Milla Alftan valitsi Lakan pihakivet upeaan vapaa-ajan kotiinsa. Lähde mukaan kiertämään Millan kaunista pihaa ja inspiroidu kekseliäästä tyylistä!

”Tervetuloa tänne meidän pihaan! Mä haluisin pitää pienen esittelykierroksen näistä meidän pihakivityksistämme. Ne ympäröivät kauniisti tätä meidän taloa niin lähtekääs vähän mukaan kattomaan miltä ne näyttää.

loimuliuskekivi

Meillä on täällä Lakan Loimuliuskekiveä, joka koostuu samankokoisista paloista mutta erilaisilla pintaprofiileilla. Se antoi meille mahdollisuuden luoda luonnonmukaisemman ilmeen pihallemme. Kivet on ladottu eri tavoin, jotta saadaan aikaan mielenkiintoisia muotoja ja pintoja.

Milla A:Loimuliuskekivi Milla A:Loimuliuskekivi

Lisäksi meillä on käytössä Antiikkimuurikivi, jota olemme käyttäneet sekä kesäkeittiön rajaamiseen että muurina täällä pihamme reunoilla. Antiikkimuuri toimii hyvin kehystämään alueita ja tuo kauniita kontrasteja mustaan Loimuliuskekiveen verrattuna.

Milla A:Antiikkimuurikivi Antiikkimuurikivi, harmaa

Ja sitten nämä portaat... Me halusimme tehdä niistä todella jykevät ja näyttävät. Siksi päätimme yhdistää Antiikkimuurikiveä ja Loimuliuskekiveä portaissa. Reunustamalla portaat muurikivillä, saatiin aikaan hieno kehys portaiden leveälle askelmalle, mikä tekee kokonaisuudesta mun mielestä todella vaikuttavan.”

Milla A:PortaatAntiikkimuurikivi, loimuliuskekivi

Ammattimaisesti suunniteltu ja toteutettu pihakiveys selkeyttää alueita ja rajaa eri osioista pihasta – kestävästi ja helppohoitoisesti 👍

Milla Alftan piha

Takaisin blogiin